Contacte             

Comença l’Atlàntida Film Fest, patrocinat pel Consell de Mallorca a través de la Fundació Mallorca Turisme / Mallorca Film Commission

L’Atlàntida Film Fest, que compta amb el suport del Consell de Mallorca, comença avui amb l’entrega del premi “Masters of Cinema” a Ken Loach

yjdrtj
Des de la Fundació Mallorca Turisme i la Mallorca Film Commission s’ha donat el suport institucional necessari a aquest esdeveniment cultural des dels inicis, per fomentar, enfortir i facilitar la vinculació de Mallorca amb la indústria del cinema.

L’auge d’aquest festival i el renom internacional que ha assolit al llarg dels 8 anys d’existència en la versió en línia i 4 en viu a Palma, han consolidat aquesta cita com un dels principals esdeveniments cinematogràfics que se celebren a la nostra illa, però amb seguiment arreu d’Europa.

La gala d’inauguració d’AFF, enguany, compta també amb la presència de SM la Reina Letizia Ortiz, i la participació destacada del cineasta britànic Ken Loach, que rebrà el premi impulsat per la Mallorca Film Commission «Masters of Cinema» a mans de Fernando León de Aranoa. A més, la MFC participarà activament en diferents activitats emmarcades dins l’agenda del festival.

El festival, impulsat des de la plataforma FILMIN, ofereix la possibilitat que les pel·lícules que s’hi programen es puguin veure tant en pantalla gran, a diferents entorns de Palma, com en línia, situant aquest esdeveniment en el marc de les noves tendències del sector cinematogràfic.

A més, l’Atlàntida és un festival reconegut com un dels més innovadors i interessants, tant per part de la Unió Europea com del Ministeri de Cultura espanyol, la qual cosa contribueix a projectar la imatge de Mallorca a l’entorn del turisme cinematogràfic.

© Copyright 2018 Mallorca film Commission.